top of page

Laura Gripenberg-
Pischow

Maisemasuunnittelija AMK

Lauran uraan on mahtunut monenlaisia töitä taloyhtiöiden, vanhusten palvelutalojen sekä kaupunkikuvallisesti arvokkaiden kohteiden pihojen korjaussuunnittelusta. Pitkäaikainen yhteistyö arkkitehtien kanssa on tuonut kokemusta projektityöskentelystä rakennusalan eri toimijoiden kanssa vaativissakin kohteissa.

laura@aari.fi

050 545 6873

Laura2.png
MARIA.png

Maria Koskenvesa

Maisemasuunnittelija AMK

Marian taustalta löytyy niin kaupallinen osaaminen kuin rakennusalan yrittäjyyden pitkä kokemus. Marialta onnistuu esim. kustannuslaskenta ja lisäksi hänellä on puutarhurikoulutuksen myötä vankkaa käytännön kokemus kasvillisuuden suunnittelusta ja hoidosta. Maria on tehnyt pihasuunnitelmia niin yksityisille kuin taloyhtiöille, unohtamatta julkisen tilan suunnittelua ja hoitoa. Marialta saat apua myös kasvitunnistuksissa ja hoitosuunnitelmien teossa.

maria@aari.fi

0400 616 847

Vivi Andersson

Maisemasuunnittelija AMK

Vivillä on taustallaan kaupallinen koulutus ja hän työskenteli pitkään sillä alalla. Vuonna 2014 Vivi hakeutui maisemasuunnittelun pariin. Inspiraation siemen puutarha- ja viheralaa kohtaan istutettiin jo lapsena, mummin isossa puutarhassa, jossa Vivi vietti kesät. Kokemusta Viville on karttunut maineikkaissa suunnittelutoimistoissa, joissa hän on paneutunut erityisesti yksityisten kaupunki- sekä mökkipihojen suunnitteluun. Vivi on myös ollut mukana mm. julkisten tilojen suunnittelussa, TV-tuotannon parissa, asuntomessuilla sekä erityiskohteissa kuten huvila-, kartano- sekä siirtolapuutarha pihoilla.

vivi@aari.fi

040 573 6618

vivi2.png
AARILOGO_6x.png
bottom of page